Kiderült mivel fenyegették meg Kálmán Olgát amiért nekiment Orbánnak


Durván megfenyegették Kálmán Olgát.





Kálmán Olga néhány napja a Facebook-oldalán fejtette ki véleményét arról, hogy a kormány mennyire nem érzékenyen kezeli a koronavírusban elhunyt magyar emberek ügyét.



„Magyarország világelső a koronavírus-halálozásban, 26 ezer élet, százezrek gyásza, soha el nem múló fájdalma... Orbán, Hollik! Komolyan kérdezem: milyen emberek vagytok ti?” – fogalmazott a posztban.



UNDORÍTÓ, GYOMORFORGATÓ, CINIKUS... Még keresem a szavakat akkor,

- amikor Magyarországon a koronavírus halálos...

Közzétette: Kálmán Olga – 2021. április 23., péntek




A bejegyzés természetesen nagy vitát generált, sőt, a dolog odáig fajult, hogy a politikusnőt egy hosszú, privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, és nem kevés sértő jelzővel illették, miközben Orbán Viktort védték.



„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici” – fogalmazott az üzenet küldője.



„FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL. Mert – ahogy fogalmaz a fenyegető – 'így beszéltem a drága miniszterelnökről'. Sajnálom, mérhetetlenül sajnálom a hölgyet, ... Józsefnét Győrből. Tényleg úgy tudja, hogy nálunk haltak meg a legkevesebben covidban? És tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel!” – írta a bejegyzésben Kálmán Olga.



FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL.

Mert -ahogy fogalmaz a fenyegető- „így beszéltem a...

Közzétette: Kálmán Olga – 2021. május 3., hétfő














Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen