Bayer elszabadult: Befogod a pofádat és eltakarodsz a büdös fra*ncba, ameddig teheted. Világos, te becstelen, kisstílű gazember?

Tovább folytatta a csörtét egymással Bayer Zsolt és Jakab Péter.

Az ügy onnan indult, hogy Márki-Zay Péter egy rendezvényen véletlenül úgy fogalmazott magáról, hogy hatgyermekes családapa, miközben valójában hét gyermeke van. Bayer Zsolt ezt nem hagyta szó nélkül és úgy tette helyre az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét, hogy „ez a nyomorult gazember hét gyerek apja”. Jakab Péter védte be politikustársát azzal, hogy amit „Bayer Zsolt és a hozzá hasonló szellemi kútmérgezők művelnek, egyenes út ahhoz, hogy a politikai nézetkülönbségek tettlegességhez vezessenek, és ahogy a minap történt, a megtévesztett és felhergelt emberek állon üssék az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét”. Szerinte nincs semmilyen mentség arra, amit a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa tett.

A kormányközeli publicista erre reagálva nem fogta vissza magát: „Befogod a pofádat és eltakarodsz a büdös francba, ameddig teheted. Világos, te becstelen, kisstílű gazember?” – írta, majd felsorolt számos kifogásolható idézetet a Jobbik elnökétől.

Jakab Péter folytatta a vitát azzal, hogy „a lovagkereszttel kitüntetett Zsolti kinézett a Budai várból és elgurult a keresztény, konzervatív, polgári, értelmiségi stb... gyógyszere”. Szerinte ezek után nem kell csodálkozni azon, ha valaki úgy gondolja, hogy állon vághatja az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét, vagy épp pisztolyt ránthat Dobrev Klára lakossági fórumán.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen