Németh Szilárd nekirontott Karácsonynak: szerinte miatta kaptak 100 ezer forintos távhőszámlát a csepeliek

Úgy tudja, ő az oka mindennek.

Facebook-bejegyzésben ment neki Karácsony Gergelynek a rezsibiztos, Németh Szilárd. A volt honvédelmi államtitkár a főpolgármestert hibáztatta azért, mert két csepeli panelház lakói több mint 100 ezer forintos számlát kaptak a fővárosi távhőszolgáltatótól, amelyet szerinte Karácsonynak kellene kifizetnie.

Németh Szilárd bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

“Megdöbbenve olvastam a sajtóban, hogy Csepelen két panelház lakói is több, mint százezer forintos távhő-számlát kaptak. Azt tudtam, hogy a baloldal, köztük a FŐTÁV tulajdonosi joggyakorlója, Karácsony Gergely

a kezdetektől folyamatosan fúrja-faragja és megszüntetné a rezsicsökkentést.

Viszont azt nem gondoltam, hogy egy ekkora, a csepeli családokat és nyugdíjasokat megkárosító törvénytelenségbe botlok. Ezt azonnal ki kell vizsgálni!

Felszólítom Karácsony Gergelyt a jogtalan számlák azonnali stornójára,

visszavonására, rendezésére, a rezsicsökkentés maradéktalan végrehajtására és a sértett lakóktól való bocsánatkérésre! Továbbá, vizsgálja ki azt is, hogy a jogsértés előfordulhatott-e más távfűtésű lakóházakban!

Egyúttal arra kérem a Fővárosi Kormányhivatalt, hogy haladéktalanul és teljes körűen vizsgálja meg a Kölcsey Lakásszövetkezet és a FŐTÁV felelősségét a fogyasztóvédelmi szabályok és a rezsicsökkentés megsértésében. Magyarországon a rezsicsökkentés minden rezsifizető magánszemélynek törvényben biztosított jogon jár, azt senki sem sértheti meg büntetlenül!”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen