Lázár Jánossal smúzolt Márki Zay Péter csütörtökön, mielőtt kiment szerepelni a tüntetésre

Ott aztán megint elnyilatkozta magát.

Az utóbbi időben nem lehetett sokat hallani Márki-Zay Péterről, csütörtök este azonban ő is megjelent szerepelni a kétfarkúak tüntetésén az Erzsébet-hídon.

Itt elmondta, hogy minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt, és elmondható, hogy mindenki, aki a Fideszre szavazott, idióta. Ezt gyorsan úgy módosította, hogy aki

“a Fidesznek egy szavát is elhiszi ezek után, az hülye”.

Hozzátette, hogy szerinte a DK és a Jobbik semmilyen formában nem vett részt a kampányban, és a legalapvetőbb kampányüzenetet se voltak hajlandók megosztani a Facebookon,

“nem mondták eléggé, hogy nem akar katonát küldeni Ukrajnába”.

Márki-Zay az MKKP által keltett hullámokat meglovagolva civil tüntetést hirdetett vasárnapra a Jászai Mari térre.

Beszédes, hogy a volt miniszterelnök-jelölt Facebook-oldalán nem sokkal a csütörtöki tüntetés előtt egy Lázár Jánossal közös, mosolygós fotót posztolt, amelyhez azt írta:

Májusban fegyverszünetet kötöttünk az itt élő emberek érdekében, hiszen előbb vagyunk vásárhelyiek, mint ellenzékiek vagy kormánypártiak. A háttérmunkát már májusban megkezdtük, ma pedig újabb személyes találkozóval folytattuk az egyeztetéseket.

Elsősorban a Modern Városok Program és az uniós területfejlesztési programok keretében megvalósítható fejlesztésekről tárgyaltunk, illetve arról, hogy a válsághelyzet milyen újratervezést tesz szükségessé a projektjeinkben. Bízunk abban, hogy hamarosan sor kerülhet a konkrét eredmények bejelentésére is.

Érdemes megjegyezni, hogy szerdán Lázár még annál az asztalnál ült, ahogy a rezsicsökkentés megnyirbálásról döntöttek, csütörtökön pedig az a Márki-Zay mosolyog vele egy fotón, aki a Fidesz hazugságai ellen szervez tüntetést.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....