Traktorokkal Orbán ellen - nagyszabású tüntetés készül

Átütötték az ingerküszöböt a Fidesz hazugságkormányának intézkedései.

Beszámoltunk róla, hogy a napok óta tartó tüntetéssorozat részeként a hétfő reggeli csúcsforgalom blokkolására készülnek a tüntetők a Margit hídon. Ugyanaznap este 18 órára szintén tüntetést hirdettek Szegedre a katatörvény ellen és a jogbiztonság érvényesítése érdekében.

Az esemény leírása alább olvasható:

“Az elmúlt héten bejelentett változtatások megmutatták, hogy az országban a tisztességes emberek nem élnek jogbiztonságban, mert a türannosz kénye és kedve szerint változtatja meg napokon belül százezrek életét.

A KATA beszántása és a rezsi-robbantás számos szakmát és életet ellehetetlenít,

a futárokat épp úgy, mint a maszek kertészt, takarítónőt, vagy a másodállásban fordító tanárnőt.

Ez különösen azért pofátlan, mert a helyreállítási alapból pont azon a napon kapott az ország 200 milliárdot a kisvállalkozásoknak, azaz a TI megsegítésetekre, amikor bejelentették ezt. A rezsi-robbantás pedig irreális „átlagot” húzott meg, amelyet milliók fognak átlépni és ők tízezres extra számlákat fognak kapni.

Hétfőn ezért Szegeden is szeretnénk tüntetést tartani.

Sok pártoskodás és beszédek helyett aktív módon, az utcákon képviselve

az aránytalan megszorításokkal szembeni ellenérzéseket. Kérjük a pártlogókat otthon hagyni, mindenkit várunk azonban nemzeti zászlóval, esetleg transzparenssel, vagy csak civilben.

Hozzatok „még egy embert”, de ételt és sok vizet is, kánikula lesz! Fontos lenne, hogy az összes KATA-s, és általában a rezsi-átszabályozás miatt megszívatott ismerősötöket, rokonotokat hozzátok ki! Sőt várjuk a rossz bért kapó, ezért másodállásban KATA-s rendőrt, tűzoltót és mentőst is, valamint a taxisokat, mert a benzinár-sapka lesz a következő!”

Az esemény linkjét >>ITT<< lehet elérni.

(Képünk illusztráció, az utóbbi napok tüntetésén készült)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....