Nem volt elég a giccsből: Augusztus 20-án újra jöhet a tavaly nagy port kavaró előadás

Visszatér a gurulmadár.

„Még nem köttetett szerződés az idei Szent István Nap programok szervezése kapcsán a produkciós cégünkkel (…) de zajlik egy egyeztető folyamat”

– mondta a Népszavának Illés Gabriella, a TulipánTündér Film & Event Productions Kft. vezetője. Ez a cég szervezte tavaly az augusztus 20-i rendezvényt, ami azt jelenti, meglehet, idén is láthatunk több méter magas,

ezüst turult vonszoló testfestett férfiakat,

hatalmas háromkerekű gyerekbiciklire épített csodaszarvast vagy diszkógömb ihlette arany óriás Szent Istvánt gurulni az Andrássy úton.

Az viszont nem derült ki, hogy miképpen indult az egyeztetési folyamat, pályázaton vagy felkérés alapján kezdődtek-e a rendezésről szóló tárgyalások, mivel az vonatkozó kérdésére a cégvezető nem adott választ. Az, hogy tárgyalnak, mindenesetre jelzi: a kormányzat annak ellenére is bizalmat szavazna a cégnek, hogy a tavalyi vonulás egyszerre keltett derültséget, megbotránkozást és váltott ki erős kritikát.

Mivel még nincs megkötött szerződés, a TulipánTündér Film & Event Productions Kft. vezetője arra sem válaszolt, hogy milyen feladatra és milyen keretösszegből gazdálkodhatnak. Az egyébkét újabb kérdéseket vet fel, hogy az augusztus 20-ai rendezvények egyik lehetséges rendezőjének még július elején sincs megkötött szerződése.

Azt viszont tudjuk, hogy az idei rendezvény a válság ellenére sem marad el, olyannyira, hogy 20-án este

“Európa legnagyobb tűzijátéka“

szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A tervek szerint 35 percig fog tartani és lesz benne drón show és fényfestés is.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....