Kiderült Rogánék ügyeskedése: Így verik át az EU-t, hogy ne kelljen betartaniuk, amit ígértek

Megoldják okosba’.

75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötött a Rogán Antal felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal – írta meg szerdán a K-Monitor.

A K-Monitor szerint a hivatal a teljes állami szektor közpénzes kampányolására keresett jelentkezőt: mostantól a keretösszeg kimerüléséig

csak a nyertessel

köthet szerződést minisztérium, állami cég, egyetem, háttérintézmény.

A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

ÖRÖK HŰSÉG: évek óta nem nyer más állami kommunikációs munkát, és ez egy darabig így is marad. Dübörög tovább a Rogán-modell: közpénzből felpörgetett kampányolás,

egyetlen haveri céggel.

75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötött a Rogán felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal. A szervezet a teljes állami szektor közpénzes kommunikációjára keresett jelentkezőt: innentől a keretösszeg kimerüléséig csak a nyertessel köthet szerződést minisztérium, állami cég, egyetem (alapítványi nem!), háttérintézmény.

? A nyertes ugyanaz, mint eddig: az elmúlt években százmilliárdos megbízást és tízmilliárdos osztalékot bezsebelő, “kék plakátos” Balásy_Gyula -féle cégcsoport.

A több éves munkát most két másik szereplővel szemben el kellett nyerni, az egyik vetélytárs a Fideszbe belépő üzletember-borász Rókusfalvy Pál Roxer nevű cége, a másik a szintén nem ismeretelen Krskó Tibor féle Network-Affiliate.

Az EU-nak talán el lehet sütni, hogy itt nem egyajánlatos, irányított beszerzésekről van szó, de a gyakorlatban a mostani erőfelmérő után

évekig nem kell versenyeznie Balásy cégeinek

sem a milliárdos állami plakátolásokért, sem a kis, néhány milliós videókészítésekért, amire tucatnyi jelentkezőt lehetne találni.

Abban pedig semmi meglepő, hogy ha valaki monopolhelyzetben dolgozik az államnak, az 3-4 évenként kedvezőbb ajánlatot tud adni, hogy aztán ne kelljen versenyeznie senkivel.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen