Nem fogod elhinni ki szállt ki a magyar honvédség helikopteréből - lovaskocsikázni vitték...

Nagyon sietett.

Úgy fest, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristófot még nem érték utol a megszorítások, ugyanis kedden még a honvédség helikopterével szállt fel, nehogy elkéssen a szilvásváradi Állami Ménesgazdaság lovaskocsijainak felvonulásáról — számolt be róla a 444.

“Ma Szilvásváradon, az Állami Ménesgazdaságban jártam, ahol a Honvéd Huszárság újraalapításának második évfordulója alkalmából rendezett bemutatón vettem részt. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Honvéd Huszárság továbbra is fejlődjön. Célom, hogy minél több magyar huszár legyen magyar, szilvásváradi lipicai lovon! Hajrá, magyar huszárok!”

— írta Facebook-oldalán a honvédelmi miniszter.

A Magyar Narancs azt próbálta megtudni a Honvédelmi Minisztériumtól, hogy mégis mi indokolta a helikopter bevetését, de nem kaptak választ. A lap számításai szerint helikopteren utazva 320 kilométeres útért hozzávetőleg 600-700 ezer forintot kellene fizetni. Ehhez azt vették alapul, hogy az egyik légi szállító vállalkozás a 30 kilométeres Ferihegy-Mogyoród útvonal megtételét 60 ezer forint szállítási díjért teljesíti.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....