Soha nem látott dührohamot kapott Donald Trump: kamugép kamugép kamugép....

Eldurrant az agya.

Donald Trump kampánybeszédet tartott Alaszkában, amelynek során arról beszélt, nem lepte meg, hogy Elon Musk kifarol a Twitter megvásárlásából. A világ leggazdagabb embere eddig úgy tervezte, hogy 44 milliárdért megvásárolja az Amerikai Egyesült Államokban rendkívül népszerű közösségi oldalt, azonban úgy tűnik, azóta meggondolta magát.

A volt republikánus elnök — aki minden bizonnyal 2024-ben is megpróbálkozik az elnökjelöltséggel — azt mondta, hogy ő “megjósolta“, hogy Musk nem fogja megvenni a Twittert, és egyébként is

kamugépnek tartja őt.

Trump szerint azért hazug a milliárdos, mert azt mondta neki, hogy rá szavazott, miközben az exelnök szerint Musk soha nem voksolt republikánus jelöltre.

A politikus arról beszélt, látta a Twitter és az üzletember közötti szerződés tervezetét, ami szerinte “nem egy jó szerződés“. “Szóval ő is egy kamugép, de nem fogja megvenni. Nem fogja megvenni. Bár lehet, hogy mégis, valamivel később, ki a fene tudja, mi fog történni. Elég nyomorult szerződése van” — mondta a tőle megszokott szofisztikált módon.

Mint ismert, Donald Trumpot korábban kitiltották a Twitterről az uszító bejegyzései miatt elnöksége végén. A politikus ezért létrehozott egy saját közösségi weboldalt “Igaz Közösség” néven. Érdekesség, hogy az elmúlt időszakban több felhasználó is arra panaszkodott, hogy

az oldal moderátorai letiltották őket a véleményük miatt

a Trump által “a szabadság utolsó mentsvára“-ként emlegetett közösségi webhelyről.



(Telex nyomán)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....