Mit keresett Schobert Norbi a Tiborcz kastélyban? - még posztolt is róla

Eszeveszett dajdajt csaptak a NER-influenszerek a turai Schossberger-kastélyban.

Schobert Norbert és hitvese, Rubint Réka a barátaik 20 éves házassági évfordulója apropóján vettek részt egy nagyszabású, exkluzív mulatozáson a turai kastélyban.

Rubint Réka instagram-posztjában adott hálát, hogy részt vehetett a ceremónián:



A grandiózus eseményen Schobert is megjelent, aki úgy emlékeztetett, egyik legjobb barátjuk 20 éves házassági évfordulóján voltak vendégek, és “minden vendég az 1920-as éveknek megfelelően öltözött”. Mindezt nem is rejtette véka alá a nyugat-balkáni fitneszpápa, aki nem volt rest és Facebook-oldalán posztolt is magáról egy délceg kalapos szelfit, hogy megmutassa mi a dörgés és hányas a kabát:



A turai Schossberger-kastélyt Bukovics Gyula tervei alapján építették a 19. század végén. 2020 nyarától az ország egyik legdrágább szállodájaként, luxusszállóként üzemel, az épület tulajdonosa a miniszterelnök veje, Tiborcz István.

A kastélyt Tiborcz cége, a BDPST kaparintotta meg, amit sokáig próbáltak titkolni (természetesen). Amikor az ügy nyilvánosságra került volna, Tiborcz az Orbán-párti Origo számára kénytelen volt beismerni, hogy valóban tulajdonos a cégnél. Persze Tiborcz később minősített többséget szerzett a cégben, ami aztán megvásárolta Mészáros Lőrinc magántőkealapjától az Appeninn Holding Zrt. 20,59 százalékát,

így először került nyíltan is Mészáros-vagyon Orbán Viktor családjához.

A turai kastélyról 2014-ben a 444 videót is készített:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-