Durva: Rogán Antal exfelesége bevallotta, milyen szerepet játszott a 2022-es kampányban

Futtában elmesélte.

Érdekes interjút készített Palik László a propagandaminiszter Rogán Antal volt feleségével, Rogán-Gaál Cecíliával, vette észre a Telex.hu. A beszélgetés a Futtában című műsorban hanzott el, és a Youtube-on látható.

Az interjúban a magánélet, az iskolák, a sikeres vállalkozások mellett előkerült az egykori miniszterfeleség politikához való viszonya is. Rogán-Gaál a teniszedzőin túl politológiából is szerzett diplomát. Így merült fel, hogy ha a valaki, akkor ő biztosan rengeteget tudna mesélni a politikáról.

Az egykori miniszterfeleség azt is elárulta, hogy a 2022-es országgyűlési kampányban is részt vett, terhesen az aktivisták között kint volt a terepen, sőt néha még a tizedikre is felmászott, hogy bekopogjon a választókhoz.

Aztán a 20. perc környékén kezdődik a legérdekesebb rész:

– Soha nem jutott eszedbe, hogy a politológiával kapcsolatban…, eh?

– De, eszembe jutott, talán még most jut eszembe leginkább.

– Tényleg?

– Igen, mert annyi mindent éltem át, és annyi mindent éltem meg, hogy…

– Igen, ezért kérdezem, mert egy irdatlan mennyiségű elméleti, de gyakorlati tudás is lehet a birtokodban, hisz közvetlen közelről láttad.

– Igen, hát a dolognak a pikantériája ugye, hogy azért nekem mindenfajta területen ilyen irányban nehéz… Nagyon élvezem és nagyon szeretem, a mai napig az összes kampányban ott vagyok a fiatalokkal, és én ugyanúgy csinálom velük, mint bármelyik aktivista. (…) Szeretem csinálni, ez az életem része, és az is marad. Nagyon sok pozitív visszacsatolás ért az elmúlt két évben. Azt kell mondjam, hogy kiegyensúlyozott életem van.

A teljes interjút itt lehet megnézni:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....