Nem akárkin látható ugyanolyan ing mint amelyik Orbánon volt

Sokat spórolhatott rá.

Beszámoltunk róla, hogy a horvát Brač-szigeti Milnában nyaral Orbán Viktor, akivel egy helyi vendéglátós fotót is készített, ami a Facebookra is felkerült. A Konoba Gajeta nevű étteremben eltöltött vacsorája során egy laza, páfránymintás inget viselt rövidnadrággal. (cikk alján)

A Telex kiszúrta, a kormányfő egy Tommy Bahama márkájú ing Tortola Fuego — jelentése tüzes vadgerle — modelljét hordta. A miniszterelnök nem aprózta el a választást, ugyanis az ing ára 128 dollár,

átszámítva 49 ezer forint.

Ha szerencsés volt, és akciósan vette, akkor 71 dollárt, átszámítva 27 ezer forintot kellett érte fizetnie — bár a fizetéséből bizonyára az eredeti áron is meg tudta vásárolni.





Igen apró eltérések észrevehetők az eredeti modell és a miniszterelnökön lévő között, például a zseben lévő gomb mögött máshogy kanyarognak a páfrányágak. Ennek nagy eséllyel az az oka, hogy nagyobb méretet hord a kormányfő, mint a modell. Emellett persze, arra is van szemernyi esély, hogy egy jól sikerült hamisítványt hord Orbán, ebben az esetben viszont sokkal olcsóbban juthatott hozzá az inghez.



(Telex nyomán)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....