Kim Dzsong-un “szerelmes leveleire” bukkant az FBI Trump luxusotthonában

Kínos.

Tovább dagad a botrány Donald Trump körül, miután helyi idő szerint hétfő délután az FBI megrohamozta a volt amerikai elnök floridai luxusotthonát. A Szövetségi Nyomozói Iroda a történelem során először tartott házkutatást egy volt elnöknél.

Sajtóhírek szerint Donald Trump

titkos iratokat

vitt el engedély nélkül a Fehér Házból, és Kim Dzsong-un „szerelmes leveleit” is megőrizte magának. Az FBI 15 doboznyi iratot vitt el az exelnöktől.

Az országos levéltárba visszaküldött dobozok állítólag elnöki feljegyzéseket tartalmaztak, köztük Kim Dzsong Un „szerelmes leveleit”, emléktárgyakat, ajándékokat és más leveleket, valamint a világ vezetőivel folytatott levelezéseket.

Az üzenetek között szerepelt Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel való levelezés, amelyet Trump egykor „szerelmes leveleknek” nevezett, valamint egy levél, amelyet Barack Obama hagyott az utódjának

– írta a Washington Post.

Két, a kiadványokban jártas személy szerint a Trump Mar-a-Lago-i rezidenciájáról előkerült elnöki feljegyzések némelyike ​​

annyira érzékeny információkat

tartalmaz, hogy előfordulhat, a soron következő leltári jelentésekben nem lehet róluk részleteket elárulni.

“A legfelsőbb minősítési szinteken vannak nyilvántartások, köztük olyanok is, amelyeket csak kevés kormányzati tisztviselő láthat”

– idézte a The Guardian a források szavait. Vannak olyan feljegyzések, amelyek megtekintésére csak nagyon keveseknek van engedélyük.

(via Blikk)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen