Európa rajtunk röhög: Kétségbeesett lépéssel toboroznak résztvevőket a szombati tűzijátékra Orbánék

Nem számítanak túl sok emberre.

Akciós, fixáras retúrjeggyel utazhatnak a szombati tűzijátékra és vissza az érdeklődők — jelentette be a Technológiai és Ipari Minisztérium.

Az oda-vissza útra szóló jegy ára egységesen 2000 forint,

függetlenül a Budapesttől való távolságtól és attól, hogy buszt vagy vonatot vesz igénybe az utazó.

A rendkívüli ajánlat családokra is kibővíthető, legfeljebb négy főig — ez esetben személyenként 800 forintos felárat kell fizetni. A közlemény szerint a távolabbi országrészekben lakóknak is

“jelentős kedvezménnyel teremt alkalmat egy budapesti kirándulásra,

akár többnapos látogatásra”.

A minisztérium szerint már a Székesfehérváron vagy Szolnokról indulóknak is érdemes kihasználni a lehetőséget, azonban a zalaegerszegiek vagy a nyíregyháziak még többet spórolhatnak vele.

A több mint 100 kilométerről utazó felnőttek a jegyár több mint felét spórolhatnak meg. Mint írják, egy kétgyermekes család közel hatezer forinttal olcsóbban utazhat a fővárosba és vissza.

A menettérti jegyet a vidékről Budapestre utazáshoz augusztus 26-án és 27-én, visszafelé pedig 27-én és 28-án lehet felhasználni a MÁV-Start, a GySEV és a Volánbusz járatain. A jegy vasúton kizárólag másodosztályra szól, és nem mentesít a felárak és kiegészítő jegyek alól.

Érdekesség, hogy a kedvezmény az augusztus 20-ai, az eredetileg a tűzijátékra szánt hétvégén nem élt. A hirtelen jött döntés arra mutat rá, hogy

úgy kell halászniuk az embereket

az augusztus 27-ei durrogtatásra, nehogy érdektelenségbe fulladjon.

(hvg.hu/Nyugati Fény)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....