Videó: ezek a biztonsági őrök vertek fesztiválozókat a Sziget bulihajóján

A 444-en jelent meg egy videó, ahol a Sziget bulihajójának a bejáratánál, kopasz, kigyúrt kidobók többször is arcon ütöttek néhány vendéget.

A Sziget idejére a fesztivál szervezői kibérelték az Európa hajót, ami a Batthyány tér közeléből szokott indulni, és amire a fesztivál vendégei fölmehettek egy kis bulizós városnézésre. A videók alapján erre a hajóra akart fölszállni pár srác.

Egyikük valamilyen szóváltásba került az egyik biztonsági őrrel, aki lekevert neki két pofont. A felpofozott bulizó haverja próbált közbeavatkozni, őt már ököllel verte a felbőszült biztonsági őr.

Az utána következő lökdösődésbe már több biztonsági is beszállt, közben a felpofozott és a leütött srácot a barátai elvitték. – írja a 444

A Redditen több beszámolót is lehet olvasni az esetről. A Szigettel foglalkozó Reddit oldalon egy felhasználó azt írja, ő volt az egyik srác, akit megvertek. Ennek hitelességét nem tudjuk ellenőrizni, mindenesetre a felhasználó azt írja, nincs komolyabb baja, csak felrepedt a szája és fáj a feje. A bejegyzés alapján úgy tűnik, hogy a helyszínen a rendőrség intézkedett. A felhasználó arra panaszkodik, hogy 12 órán keresztül bent tartották az őrsön, a biztonsági őrt órákkal korábban elengedték, majd azt mondták a sértettnek, hogy az esetről készült videókon nem látszik rendesen, mi történt, nem tehetnek semmit, örüljön, hogy nem történt komoly baj.










Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....