Még nézni is kellemetlen: Sípszóval zavarták meg tüntetők Orbán beszédét

Nem mindenkinek tetszett a ceremónia.

Beszámoltunk róla, hogy pénteken délelőtt Budapesten, a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti központjában avattak határvadászokat Orbán Viktor kormányfő jelenlétében, ám a hvg.hu beszámolója szerint a parádé nem volt teljesen felhőtlen, ugyanis

a miniszterelnök beszédét tüntetők próbálták megzavarni azzal, hogy messziről sípoltak.

Orbán beszédében azt hangoztatta, hogy a migránsoknak meg kell érteniük, hogy “itt úgysem jöhetnek át”, és ezt a határvadászoknak kell megértetniük velük. Hozzátette, “megbecsüljük azt a szolgálatot, amit a haza érdekében végeznek”, biztos abban, hogy sikerrel veszik ezt az akadályt, és egy ország bízik a határvadászokban, akiknek Orbán sok sikert, bátorságot és erőt kívánt.

A határvadász-avató ünnepéllyel kapcsolatban a hét elején érkeztek olyan hírek, hogy Szegeden tarthatják meg, Botka László polgármester ugyanis hivatalos levelet kapott az ünnepségről, a Szegedi Közlekedési Társaság pedig az Országos Rendőr-főkapitányság utasítása alapján határozatot kapott a szegedi rendőrségtől a lezárásokról. Havasi Bertalan, Orbán sajtótitkára azonban hírlapi kacsának minősítette az értesülést és azt mondta, hogy a kormányfő nem megy Szegedre. Ezt követően a rendőrség a Szegedi Városkép és Piac Kft.-nek jelezte, hogy mégsem lesznek út- és területlezárások, vagyis lefújták az eseményt, majd az is kiderült, hogy azt inkább Budapesten tartják meg.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....