Videón, ahogy egy férfi vécépapírral és kajával megtömött kosarával kiszalad az Aldiból

A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfit ellen, akit többszörös lopással vádolnak kistarcsai élelmiszerüzletekből. Erről a 24.hu számolt be. A férfi négy alkalommal próbált fizetés nélkül távozni a boltokból, ám minden alkalommal lebukott.

Az esetek során a férfi különböző üzletekben próbált lopni, köztük a Lidl, Penny és Aldi áruházakban. Azonban gyanús viselkedése mindig felkeltette a biztonsági személyzet figyelmét, így sosem sikerült sikeresen megvalósítania tervét.

A vádirat szerint a férfi először tavaly július 20-án próbált lopni, amikor műszaki cikkeket gyűjtött össze, majd egy péksüteményt fizetett ki a kasszánál. Azonban az eladótérben már figyelték, és az alkalmazottak a rendőrség kiérkezéséig feltartóztatták.

Az incidensek során a férfi folyamatosan próbálkozott, még a táskájában rejtett árucikkekkel is, ám mindig lebukott. A rendőrség beavatkozásáig nem sikerült távoznia az üzletekből.

Az ügyészség az előzetes tárgyaláson egy év letöltendő börtönbüntetést és egy év közügyektől eltiltást kért a vádlott számára. A férfi a nyomozati szakaszban beismerő vallomást tett, azonban részletes vallomást nem tett. A vádirat szerint többrendbeli üzletszerű lopással vádolják, és a büntetési törvénykönyv alapján vádat emeltek ellene.