1,5 milliárdból épült hattyúhíd, kilátó és üvegfalú étterem Felcsúton

Mindenki nyugodjon meg, Felcsút úgy épül-szépül, mintha nem is lenne válság
Noha az építőipar is egyre nagyobb bajban van, egy apró Fejér megyei településen ebből szerencsére semmi sem érezhető.

„Mindenki nyugodjon meg, hiába a megszorítások, a felcsúti Hattyúk tava gőzerővel épül” - írta szerda reggel Facebook-oldalán Hadházy Ákos

A független országgyűlési képviselő több képet is megosztott az építkezési munkákról. Megjegyezte, már majdnem kész a tó fölé épített híd, amely egy, „a susnyákosban létrehozott pár négyzetméteres szigetre” vezet.

„A stilizált vízi madár farháti részébe vezető néhány lépcsőn elérhető a kilátó, amiből megtekinthető a 250 milliós EU-s pénzből épült záportározó gáton belüli nádas. Rövidesen elkészül a csupa üvegfalú vendéglő is, hasonlóan frenetikus kilátással”


- gúnyolódott a politikus. Megjegyezte, az egész 250 millió EU-s és 1.5 milliárdos hazai adófizetői pénzből jön létre.„ Amúgy az elmúlt hetek híre, hogy a pénzhiány miatt a kormány több beruházást leállít és az építőipar beomlott. Nos, ebből Felcsúton semmit nem látni” - zárta sorait Hadházy Ákos.

A híd már lassan két éve épült, azonban mindig akad valami újdonság Felcsúton ami fenntartja az érdeklődést a kicsike településsel kapcsolatban.