Állítólag perrel fenyegetett meg Mészáros egy ellenzéki képviselőt - valami olyasmire bukkant itthon amit Ausztriában már betiltottak

Bizarr és aggasztó helyszínek bontakoznak ki az állatkertek világában. A legújabb szereplő pedig Mészáros Lőrinc érdekeltségeként került a figyelem középpontjába. Hadházy Ákos egy friss Facebook posztban mutatja be az oligarcha legújabb projektjét: egy 8 hektáros állatkertet, melyet nem csupán kerítés, de önműködő vaskapu is védelmez. A képek még inkább megrázóvá teszik a látottakat: az állatoknak nincs kiút. Ahogy Mészáros honlapja ígéri, a területen élő állomány minősége és a felkészült szakszemélyzetük garantálja az eredményes vadászatot és a felejthetetlen élményeket. De mi rejlik valójában ezeknek az 'állatkerteknek' a falai mögött? Hadházy Ákos felhívja a figyelmet az aggasztó jelenségekre, melyek egyre inkább árnyékot vetnek az állatvédelem ügyére.:

Képeken is megmutatom Mészáros legbizarrabb vidámparkját: a kerítéssel és önműködő vaskapuval védett 8 hektáros állatkertet, ahonnan az állatoknak nincs kiút, viszont -ahogyan Mészáros honlapja ígéri-, "a területeken élő állomány minősége és a felkészült szakszemélyzetük garantálják az eredményes vadászatot és a felejthetetlen élményeket."









Frissítés:

Hadházy Ákos újabb posztban jelentkezett és at állítja, hogy Mészáros Lőrinc perrel fenyegette meg:

A Gázszerelő perrel fenyeget és valami egészen fantasztikus sajtóközleményben próbálja védeni a védhetetlent. Azt, hogy a hatalmas erdőségei egy részében körülkerített „vadaskertben” űzik a németül „Gatterjagd”, vagyis „Rácsvadászat” néven ismert ocsmányságot. Néhány megjegyzés ehhez:

1) Valami egészen bájos pofátlanság, amikor Mészáros Lőrinc cége kikéri magának, hogy a – SAJÁT HONLAPJUK adatát felhasználva – azt állítottam, hogy csak 8 hektáron vadásztatnak. És ahogyan azzal dicsekszik, hogy ezzel szemben neki 48 ezer (!) hektáros vadászterülete van (több, mint a legnagyobb főnemesi családoknak volt).

2) Természetesen a főúri murikat idéző Gatterjagd során a menekülés lehetőségétől kerítéssel elzárt állatok élvezetből ölését nem véletlenül tiltották meg Ausztriában, függetlenül attól, hogy hány hektáron zajlana a mulatság.

3) Az pedig külön tragikomikus mozzanat, hogy a cég arról ír: a rácsvadászatot lehetővé tevő „vadaskert” nem engedélyezett 500 hektár alatt. Miközben a cég honlapján ott szerepelt, hogy a „Ginza vadaskertjük” 300 hektáros...


Nem értem, hogy az állatvédők miért nem tiltakoztak ez ellen a barbárság ellen. Valószínűleg nem is tudtak róla, hogy van ilyen. Bevallom, engem is meglepett. A permek meg örülnék, így még többen hallanának erről az aljasságról, illetve arról, hogy ennek a kikupálódott korrupt gázosnak több erdeje van, mint a herceg Esterházyaknak volt fénykorukban.

-zárta sorait Hadházy