Bárki beleszólhat mire adakozzon a Tisza Párt - Te kinek adnád a havi több millió forintot?

Tisza Párt Képviselői Havi 4,6 Millió Forintot Fordítanak Jótékony Célokra

Budapest, 2024. július 9. - Magyar Péter, a Tisza Párt európai parlamenti képviselője bejelentette, hogy ő és párttársai minden hónapban összesen 4,6 millió forintot fogják jótékonykodásra fordítani. Az összeg felhasználásáról minden hónap elején a párt követői szavazhatnak, hogy melyik szervezet vagy alapítvány kapja meg az adományokat.

Magyar Péter a Facebookon tette közzé a bejelentést, hangsúlyozva, hogy személyesen ő a fizetése felét, míg a Tisza Párt további hat képviselője havonta félmillió forintot ajánl fel jótékonysági célokra. Az alelnök hozzátette, hogy a kezdeményezés célja, hogy a párt és követői közösen hozzanak létre pozitív társadalmi hatást, és segítsenek azoknak, akik rászorulnak.

"Az embereknek lehetősége lesz arra, hogy aktívan részt vegyenek abban, hogy hová kerüljön a támogatásunk. Fontos, hogy közösségünk döntse el, melyik alapítvány vagy egyesület kapja meg az adományokat, hiszen így lesz a legnagyobb hatása a segítségünknek" - nyilatkozta Magyar Péter.

A Tisza Párt, mely az európai parlamenti választásokon jelentős támogatottságot kapott, a jövőben is folytatni kívánja jótékonysági programját, és bízik benne, hogy ezáltal hosszú távon is javíthatja a társadalom különböző területein élő emberek életét.

Az adományozásra és annak felhasználására vonatkozó részletekkel kapcsolatban további információk a Tisza Párt hivatalos weboldalán lesznek elérhetők, ahol a következő hónapban támogatható szervezetek listája is nyilvánosságra kerül.

A cikk szerzője figyelemmel kíséri a Tisza Párt jótékonysági kezdeményezéseit és további fejleményekről is beszámol majd.*