Cégháló: Mészáros Lőrinc magánegészségügyi céget alapított

**Mészáros Lőrinc Birodalma Új Egészségügyi Céggel Bővült: A Superhuman Center Kft.**

Mészáros Lőrinc üzleti birodalma ismét bővült egy új egészségügyi vállalkozással, a Superhuman Center Kft.-vel, amely egy exkluzív budai fogászati központot foglal magában - számolt be az mfor.hu.

A Superhuman Center Kft. egy frissen alapított társaság, amelyet nyilvános adatbázisok szerint február 26-án alapítottak, és március 6-án jegyezték be. A cég fő tevékenysége az egyéb humán-egészségügyi ellátás, azonban foglalkozik még gyógyszer- és gyógyászati termék nagykereskedelemmel, valamint általános és szakorvosi járóbeteg-ellátással is.

Mészáros Lőrinc nem az egyedüli tulajdonosa a cégnek; a Gyógyító Magyarok Kft.-n keresztül Deák Gábor és Magyar Olivér Mátyás is résztulajdonos. Mészáros szintén érdekelt a Gyógyító Magyarok Kft.-ben, melybe 2020 decemberében vásárolt résztulajdont.

A Superhuman Center Kft. székhelye a Naphegy utcában található, ahol a NER-körökben népszerű Oxygen Wellness és a Sunhill Bistro is üzemel, melyek szintén Mészáros Lőrinc és társai tulajdonában vannak.

Mészáros már korábban is bekapcsolódott az egészségügyi szektorba az idén, amikor kisebbségi tulajdonosává vált a VM Medical nevű, nemrég alapított cégnek, mely egy exkluzív budai fogászati központot működtet. A VM Medicalban Mészáros felesége, Várkonyi Andrea is vezető tisztséget tölt be.

Mészáros Lőrinc újabb lépése a magánegészségügyi szektorban rámutat az üzletember diverzifikált vállalkozási stratégiájára és az egészségügyi iparágban rejlő üzleti lehetőségekre. A Superhuman Center Kft. és a VM Medical jelentős hozzájárulást jelenthet a Mészáros-birodalom portfóliójában és az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésében.