Felcsút tovább fejlődik több mint 100 millióból: a kisvasút, az Aréna, a kilátó, a csónakázótó mellé újabb látványosság jön

## Felcsút Fejlődése: Mobil Jégpálya a Település Új Látványosságaként

Felcsút folyamatosan fejlődik és bővül, a település újabb attrakcióval gazdagodik: megérkezik a mobil jégpálya. A kisvasút, az Aréna, a kilátó, a csónakázótó és Mészárosék étterme mellett immár a téli szórakozás lehetősége is adott lesz azoknak, akik ellátogatnak ebbe a virágzó faluba.

A tavaly felállított jégpálya sikere után idén újabb lehetőségek nyílnak a téli sportok kedvelői előtt. A felcsúti víztározónál uniós és állami támogatásból megvalósult turisztikai komplexumhoz tavaly már hozzáadódott egy jégpálya, amely nagy örömet okozott a település lakóinak. Most pedig egy közbeszerzési pályázat eredményeként újabb jégpálya épül, amelynek érkezésével még színesebbé válik a település kulturális és sportélete.

Az eredeti közbeszerzési dokumentumokban nem szerepelt jégpálya, azonban a Fejér B.Á.L. Zrt., Mészáros Lőrinc családi vállalkozása, ajándékként bérelte ki a tavalyi jégpályát a falu számára. A vállalkozás feltétele az volt, hogy a jégpályát a falu üzemelteti. A tél közeledtével kiírták a közbeszerzési pályázatot, és egy osztrák cég nettó 91,6 millió forintért (bruttó 116,3 millió) vállalta a jégpálya lebonyolítását. A cég gondoskodik majd a korcsolyázáshoz szükséges felszerelésekről, beleértve a korcsolyákat, a korcsolyaélező gépet és a korcsolyabiztos gumiszőnyeget is.

A fejlődés és a beruházások nem állnak meg itt, ebben biztosak vagyunk. A település számára mindez nem csupán gazdasági lehetőséget jelent, hanem azt is bizonyítja, hogy Felcsút vonzó úti cél lehet mindazok számára, akik szeretnének részt venni a helyi kulturális és sportéletben, valamint élvezni a település nyújtotta szépségeket és kényelmi szolgáltatásokat.