Feltornyozott malacdarabok mögött szürcsöl kávét Németh Szilárd - ja és a sapkája se kutya...

Az események részletei:

- Németh Szilárd egy fantasztikus képriportban osztotta meg, hogy részt vett egy disznóvágáson szombaton. A képek mellett rövid, ám kifejező gondolatokat osztott meg, melyek nagyobb részét három ponttal, a gondolat befejezetlenségét jelölve zárta.


- A képek között olyan pillanatok is szerepeltek, mint a hagymás vér készítése és az orjaleves elkészítése. Németh Szilárd a befejezetlen mondatokkal talán arra hagyott lehetőséget, hogy a követői fantáziájukra bízza a gondolat befejezését.

- Az író úgy véli, hogy a képek tökéletesen illusztrálják a lelki béke, a megnyugvás és a finom gondolatok belső csendjét. A politikus szeme egy darab disznóra, egy arasznyi bélre, egy fülre, vagy egy fél malacpofára tévedt a képeken.

- Az említett fotókon Németh Szilárdot látjuk feltornyozott malacdarabok mögött, a semmibe nézve, magába révedve, miközben belekortyol a kávéjába.

- A politikus keményvonalas rajongói számára a fotók részletei sem maradtak észrevétlenek, mint a Stop Soros satyek, a Birkózó Akadémiás dörmir, az akadémiás puffermellény, a Vega Hambi 1700-as étlap, és a "Ha a szíved a helyén van, az eszed könnyen követi" feliratú hímzéses kötény.