Ha ezt Orbán meglátja: Felcsútra hívta követőit Magyar Péter

Magyar Péter kibérelte egy délutánra a felcsúti kisvasutat, ezzel szerinte az éves kihasználtsága a duplájára emelkedik
Újabb szimbolikus helyszínre látogat a Tisza Párt listavezetője.

Péntek délután negyed 4-re Felcsútra, a Vál-Völgyi Kisvasút felső állomására hívta követőit Magyar Péter, hogy utazzanak egyet az emblematikus, lényegében teljesen kihasználatlan NER-vasúttal - ezt országjárásának kiskunfélegyházi állomásán jelentette be az ellenzéki politikus.

A közzétett felvételen Magyar Péter a magyarországi vasút problémáit, elavultságát, elhanyagoltságát taglalta. Ehhez kapcsolódóan - utalva arra, hogy kivételek persze vannak - a következő bejelentést tette:

„Jelzem Önöknek, hogy pénteken ellátogatunk Fejér megyébe egy híres kisvasútra. Felcsútra megyünk és részt veszünk a szocialista szellem vasútján egy utazáson. Mindenkit várunk szeretettel, kibéreltük az egész szerelvényt, valószínűleg az éves kihasználtság a duplájára fog emelkedni.”

Hozzátette, reméli, nem mondják le hirtelen a foglalást Felcsúton mondjuk karbantartásra hivatkozva, miután most elárulta, hogy ők foglalták le a szerelvényt. Magyar Péter felidézte még, hogy Orbán Viktor belengette, meg kell hosszabbítani Bicskéig a felcsúti kisvasutat. Ezzel kapcsolatban a politikus inkább azt javasolta, hogy a kormány végre kérjen bocsánatot a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának áldozataitól.