Kocsis Máté szerint Gyurcsány egy zsidó családtól ellopott villában él

Kocsis Máté: Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán reagált Novák Katalin lemondására és Varga Judit visszavonulására.

Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk. Eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt. Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs. Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk. Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése

– közölte Kocsis Máté.

Pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Kocsis Máté kijelentette: a gyermekekkel szembeni bűnelkövetőknek nincs kegyelem, a Fidesz-frakció támogatja Orbán Viktor Alaptörvény-módosító javaslatát. Azt is mondta, „jó lenne tudni, hogy mi állt az államfő kegyelmi döntése mögött”, szerinte „ennek a helyzetnek nem szabadott volna előállnia, függetlenül attól, hogy mi volt a megfontolás”.