Majka elmondta a véleményét a Magyar-Varga botrányról - nem fogta vissza magát

Majka is elmondta a véleményét a mai Magyar–Varga-események kapcsán legújabb Facebook-bejegyzésében.

Magyar Péter ma elment az ügyészségre, hogy bizonyítékokat adjon le a már korábban beharangozott ügyekben, reggel pedig közzé is tette a hangfelvételt, amin volt felesége, Varga Judit hallható, ahogy a Schadl–Völner-ügy kapcsán beszél. Varga Judit reagált is a hangfelvételre, amiben hosszan kifejtette, hogy férje súlyosan bántalmazta őt kapcsolatuk idején. Az ügyben már többen elmondták a véleményüket, de most Majka is megszólalt:

Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban. (!!!!!) WTF??!!

Erre Varga azonnal reagált és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik(!!!!) WTF2


Szerinte a hangfelvételről semmi újat nem tudtunk meg, amit eddig ne tudtunk volna:

A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl, stb.. Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne, mivel semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna.

Majka szerint ebben az egész vitában a gyerekek azok, akik legjobban sérülnek, és velük kellene igazán foglalkozni:

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?


A rapper szerint a Varga–Magyar családnak sikerült egy nagy lépést hátralépni abban, hogy a gyerekeknek jobb jövője legyen, mint nekik volt.

Isten, haza, család(!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend.