Megdöbbentő videó került elő: Orbán Viktor csatornáján tűnt fel Curtis

Széki Attila, vagyis Curtis állítása szerint nem szeretne politikailag állást foglalni, ennek ellenére már részt vett politikai eseményeken és politikusok társaságában is láthattuk, most pedig Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-videójában is feltűnt.
Mint arról korábban beszámoltunk, Széki Attila, vagyis Curtis Orbán Viktor miniszterelnök és Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkár társaságában szurkolt a magyar válogatottnak a Puskás Arénában pénteken. A miniszterelnök a közösségi oldalán több fotóval is bejelentkezett az eseményről, az egyik képen a rapperrel látható.

Curtis, annak ellenére, hogy korábban kihangsúlyozta, nem szeretne politizálni, most Orbán Viktor TikTok-csatornáján is feltűnt.


A rövid videóban egy részletet vágtak be Majka Kölykök című, a Viasat3-on futó műsorából, melybe akkor meghívta Orbán Viktort. A műsorban egy kislány megkérdezte tőle, hogy mi a kedvenc színe, mire azt válaszolta, hogy a lila, és hogy „hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes”.

A videó szerint Curtis beszélgetett Orbán Viktorral, megemlítve, hogy azt hallotta, a kormányfő az Újpestnek szurkol. A miniszterelnök erre azt válaszolta, hogy gyerekkorában valóban Újpest-szurkoló volt, mostanra viszont már a Puskás Akadémia sikereiért szorít.
A rapper a múlt hónapban több ezer követőt veszített el Instagram-oldaláról, miután kijelentésének ellentmondva – miszerint távoltartja magát a politikától – részt vett Orbán Viktor évértékelő beszédén.


@viktor_a_tiktokon Amikor még kissrác voltam #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Curtis #Majka #Újpest #UTE ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon