Megható látvány: királyként köszöntötte fel a Mészáros Lőrincet a Puskás Akadémia a szülinapján

**Mészáros Lőrinc 58. születésnapját ünnepelte a Puskás Akadémia**

Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia kuratóriumának elnöke, ünnepelte 58. születésnapját, amit az akadémia hivatalos Facebook-oldalán üdvözölt egy előnyös képpel.

"A mai napon ünnepli születésnapját a Puskás Akadémia kuratóriumának elnöke, Mészáros Lőrinc. Vezetőink, játékosaink, edzőink, munkatársaink és szurkolóink nevében boldog születésnapot kívánunk, Elnök Úr" - írták Facebook-posztjukban a felcsúti klub.



Mészáros Lőrinc, aki jelentős szerepet tölt be a magyar labdarúgás és sportélet terén, ma ünnepli 58. születésnapját.

Az ünnepi alkalomból a felcsúti Puskás Akadémia elővett egy előnyös képet, amelyen Mészáros Lőrinc mosolyog, és a klub nevében gratuláltak neki.

Az UEFA legfrissebb jelentése szerint a magyar labdarúgók igen jól keresnek Magyarországon. Az átlagos fizetési szint havi 4,5 millió forint volt, ami jelentős, 18 százalékos növekedést mutat az előző időszakhoz képest.

Mészáros Lőrinc személyes és üzleti sikerei mellett fontos szereplője a magyar labdarúgás fejlődésének és támogatásának. Az ő kuratóriuma alatt a Puskás Akadémia is jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, ami hozzájárult a magyar futball színvonalának emelkedéséhez.