Nagy Feró: életem legfontosabb pártja a Fidesz

Nagy Feró a Magyar Jelennek adott interjújában elmondta, hogy élete során liberális volt, és bár a rendszerváltáskor nem csatlakozott egyik párt sem, először az SZDSZ-t szimpatizálta, majd az MDF is tetszett neki, de végül a MIÉP-hez csatlakozott, amikor Csurka István létrehozta azt. A Fideszről szólva úgy vélekedett, hogy az életében legfontosabb párt, és hangsúlyozta, hogy fontos lenne kritikusabbnak lenni a párt iránt, mivel négyszer megnyerte a választásokat.

Nagy Feró elmondta, hogy ha Orbán Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülne, mert fontosnak tartja, hogy kiálljanak mellette. Hozzátette, hogy mindig liberálisnak tartotta magát, és nem zavarja, hogy Orbán Viktor korábban liberális internacionálé alelnöke volt, mivel mindig is a magyarság érdekeit tartotta legfontosabbnak.

Az interjú során elmondta, hogy nem tudott a nemrégiben Novák Előd által szervezett miépes találkozóról, de szívesen elment volna, mivel szép emlékek fűzik ehhez a pártához. A Mi Hazánkot a Jobbik egyik "nyúlványának" tartja, és úgy érzi, hogy a párt nem találja a helyét, nem tudja pontosan, mit akar.

Nagy Feró felidézte a szocialista rendszer és Beatrice viszonyát is, megjegyezve, hogy nem csak ők utálták a rendszert, hanem a rendszer is utálta őket. Kiemelte, hogy a szocialista berendezkedésen nem lehetett változtatni, és bár a többpártrendszernek is megvannak a hibái, mégis más, mint a kádári időszak volt.