Nagy Feró is beszállt a kegyelmi csatába: Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe

Nagy Feró, a Beatrice frontembere az Rtl.hu-nak nyilatkozva elmondta véleményét Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról, valamint Magyar Péterről.

Először is kifejezte sajnálatát a két női politikus lemondása miatt, megjegyezve, hogy "két nagyon szuper csajt veszítettünk". Szerinte meglepő volt számára a hír, mivel sok politikusnál látta már, hogy hibát követtek el, de mégsem mondtak le. Ugyanakkor tisztességesnek tartja a döntésüket, mert elismerték a hibáikat.

A kegyelmi döntés kapcsán Nagy Feró elmondta, hogy a sajtóból értesült róla, és úgy véli, hogy könnyen elítélhetik az embert. Ezért nem szeretne ítélkezni K. Endre felett.

Amikor a beszélgetés Magyar Péterre terelődött, Nagy Feró leszögezte, hogy nem tetszik számára az, ahogy visszatért a közéletbe. Szerinte, ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem kellene visszatérnie. Az is zavarja, hogy miért nem vette észre előbb, hogy mi a helyzet. Elítéli ebből a szempontból.

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból.”

Nagy Feró egyébként visszatérő vendég a fideszes eseményeken, és korábban Orbán Viktort is dicsérte egy interjúban, ahol megkérdőjelezte, hogy ma van-e olyan politikus a világon, mint Orbán Viktor miniszterelnök.