Orbán megsértődött! - nem akármit törölt a közösségi oldaláról

Orbán Viktor az énekessel, Azahriah-val kapcsolatos pozitív kijelentéseit tartalmazó TikTok-videóját eltávolította a közösségi oldaláról. A felvétel megoszlásának idejére esett, amikor a Fidesz-hez köthető Alapjogokért Központ élesen kritizálta Azahriaht. Egy korábbi hírben már beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor egy Azahriah-koncert kapcsán megosztott egy videót TikTok-oldalán.

A miniszterelnök az énekest egy beszédében az október 23-i események kapcsán említette, összehasonlítva a rajongótábort Azahriah rajongóival, akik májusban három teltházas koncertet tartottak a Puskás Arénában. A videóban Orbán Viktor "Telt ház megint" feliratot tett, és egy Azahriah-szám szólt alatta.


Az eltűnés időzítése valószínűleg nem véletlen, mivel Azahriah az elmúlt napokban egy pénteki demonstráció szervezőjeként jelent meg, ami miatt az Alapjogokért Központ is kritizálta őt egy csütörtöki cikkben.

Frissítés: Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elmondta, hogy a videót valójában már decemberben törölték Orbán Viktor TikTok-oldaláról.