Orbánt alázó óriás felirat jelent meg Svédországban - Európa elhatárolódik tőlünk

Keresztény Zoltán aktivista egy fontos üzenettel szól a svédekhez.

Stockholmból, a svéd parlament előtt állva, közösségi oldalán jelentkezett be, egy molinóval a kezében, melyen az olvasható: „Orbán Viktor miniszterelnök elvtárs nem egyenlő Magyarországgal”.

Az aktivista hangsúlyozza, hogy fontos, hogy a svédek is megértsék, hogy a magyar emberek nem azonosak azokkal, akik Putyin érdekeit szolgálják, és akik már-már pedofil ügyekbe is keveredtek, miközben álkeresztény és álnemzeti kormányként működnek. Ezek az emberek folyamatosan akadályozzák Svédország NATO-csatlakozását, ami veszélyezteti a magyarok biztonságát is.


Keresztény azt üzeni a svédeknek, hogy a magyar emberek tudják, hogy egy erős NATO erősebbé teszi őket, és ez Magyarország nemzeti érdeke. Ugyanakkor egy gyengébb NATO csak Putyin, az ex-KGB ügynök, érdekeit szolgálja, aki Európa szétdarabolására törekszik. Keresztény elvtársában, Orbán Viktorban találta meg szövetségesét ebben a küzdelemben.

Az ellenzéki aktivista már korábban is több akcióval hívta fel magára a figyelmet. Például cupákkal és szovjet zászlóval vonult a Miniszterelnökség elé, vagy amikor gyermekkoporsót vitt Orbán felcsúti házához, azon üzenettel, hogy „el lehet temetni a magyar fiatalság jövőjét”.

potkep20240214c01