Óriási botrány: nem akárkik jelentek meg Mészárosék villája előtt, ajándékot is vittek

A nyár elejétől aktív tiltakozó akciókat szervező Keresztény Zoltán most egy jelentős méretű páncélszekrényt helyezett el Mészáros Lőrinc budai luxusvillája előtt, ezzel kívánva felhívni a figyelmet az uniós pénzekkel kapcsolatos problémákra. A tiltakozás az Orbán Viktor által Brüsszelben feltett kérdéshez kapcsolódik, amely arra irányult, hogy hol vannak a magyarok uniós pénzei.

A Facebook-bejegyzésében Keresztény Zoltán utal arra, hogy a luxusvillában, az óriási páncélszekrényben és az onnan felügyelt bankszámlákon találhatók a magyarok uniós forrásai. Az aktivista azt állítja, hogy az uniós milliárdokat igazságtalanul vették el, és a páncélszekrény elhelyezése szimbolikus kérés a visszaadásra.


A bejegyzésében hangsúlyozza, hogy a visszaszerzett pénzre szükség van az ország számára, például kórházak, iskolák, vasúti infrastruktúra, rezsiköltségek és a fiatalok jövője területén. Keresztény Zoltán véleménye szerint nem keresztényi cselekedet elvenni másokét, és a páncélszekrényt a magyaroknak járó igazságtalanul elvett uniós milliárdok visszaadásának szimbólumaként helyezték el a luxusvillánál.