Robbant a hír: Deutsch Tamás egy divatlap sztármodellje volt 24 évesen, itt a videó ahogy pózolt

# Deutsch Tamás: A Fiatal Politikus, Aki Divatlapban Reklámozott

1990-ben a fiatal és kezdő politikus, Deutsch Tamás, hirtelen figyelmet kapott egy másik területen is: a divatvilágban. Az MTV egy rövid riportot készített vele, amikor még csak 24 éves volt. Deutsch nem sokkal korábban egy divatlapban tűnt fel, ahol a Levi’s farmermárkát népszerűsítette. Ez az esemény megosztotta a közvéleményt, és sokakban felmerült a kérdés, hogy miért vállalta ezt a szereplést.

Deutsch Tamás nem titkolta, hogy a reklámszereplés mögött nem pénz állt, hanem egy baráti felkérés. Számára ez egy érdekes kaland volt, amit nagy örömmel vállalt. A riportban elmondta, hogy sokan dicsérték a róla készült képeket, és hozzátette, hogy szereti a filmeket, így nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben színészként is kipróbálja magát.

Bár Deutsch Tamásnak megvoltak az ambíciói a filmiparban, az IMDB-profilja alapján ez sajnos sosem valósult meg. A politikai pályán találta meg a számítását, és jelenleg a Fidesz EP-képviselőjeként dolgozik.

Az eseményhez kapcsolódó riport megtalálható a Nemzeti Audiovizuális Archívumban, ahol Deutsch Tamás 1990. október 2-án a "Deutsch Tamás Levi's farmerruházatot népszerűsít egy divatlapban" címmel szerepel.

Deutsch Tamás életútja egyértelműen mutatja, hogy a fiatal korban vállalt kalandok és döntések későbbi pályafutását is alakíthatják. Bár a divatvilágban való megjelenése csak egy rövid epizód volt az életében, az esemény méltán maradt meg a közvéleményben, és azóta is része Deutsch Tamás múltjának.