Robbant a hír: megszólalt Tiborcz a titokzatos találkozóról

**Titokzatos Találkozó a Várban: Orbán és Kormánytagok Tiborcz Ingatlanában**

Vasárnap este egy titokzatos találkozó zajlott le a Várban egy olyan ingatlanban, melyet Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltsége tart. A rendezvényen részt vett Orbán, valamint a kormány más prominens tagjai, mint például Rogán Antal és Gulyás Gergely helyettese. Tiborcz István állítása szerint mindig örömmel fogadja a miniszterelnököt és vendégeit az általa tulajdonolt ingatlanokban.

Az esemény körül különösen érdekesnek tűnik, hogy Tiborcz ingatlanának nincs használatbavételi engedélye. A 24.hu információi szerint csupán múlt csütörtökön adták be a fővárosi kormányhivatalhoz az épület használatbavételi engedélykérelmét.

A hvg.hu beszámolója szerint Orbán Viktor vasárnap délután 4 óra után találkozott több fontos politikai személlyel, köztük Rogán Antallal és Dömötör Csabával, valamint Orbán Balázzsal és Panyi Miklóssal is. Utóbbi Gulyás Gergely miniszter helyetteseként vesz részt az eseményeken, miután Gulyás műtétre került. A 444.hu képeket is közölt a találkozó után távozó politikusokról.

Az épület, ahol a találkozó zajlott, érdekes módon Tiborcz István érdekeltségébe tartozik. Az engedélyeztetési eljárás mindössze három nappal az esemény előtt indult el, ami komoly kérdéseket vet fel az épület használatának jogi hátterével kapcsolatban. A hvg.hu megkereste Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, azonban válaszuk még várat magára.

A 24.hu-nak sikerült elérnie Tiborcz Istvánt is, aki az ügyben nem volt különösebben beszédes. Csak annyit közölt, hogy bármikor örömmel látja a miniszterelnököt és vendégeit az általa tulajdonolt ingatlanokban, azonban a miniszterelnök programjaival kapcsolatban a sajtó munkatársait kéri, hogy keressék meg a miniszterelnök munkatársait.