Utcára hívja március 15-én az embereket Magyar Péter - már most rengetegen jelezték, hogy ott lesznek

Magyar Péter facebook oldalán egyértelmű üzenettel utcára hívja mindazokat akik ahogy Ő fogalmaz el szeretnék mondani, hogy "mit kíván a magyar nemzet!".

Magyar Péter facebook oldala átlépte a 100 ezer követőt és a felhívás alatt is szép számmal akadtak olyanok akik jelezték, számíthat rájuk a nemzeti ünnepen. Nagyon úgy tűnik, hogy egy erős új politikai oldal robbant be a közéletbe és ez nem csupán a kormányoldalnak jelenthet nehéz napokat, de a jelenlegi ellenzéknek is kemény üzenet lehet... (facebook poszt a cikk alján)

Közben Lázár János cáfolta Magyar Péter állítását

Lázár János, az építési és közlekedési miniszter cáfolta Magyar Péter állítását, mely szerint Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó minisztereket is számon kér a párton belüli ügyekben.

Magyar Péter, a Telexnek adott interjújában kifejtette, hogy bár Lévai Anikónak nincs formális hatalma, mégis jelentős befolyással bír a párton belüli ügyekre, és előfordult már, hogy miniszterekkel is kapcsolatba lépett a saját érdekei védelmében.

A Népszava azután megkérdezte Lázár Jánost a sajtótájékoztatója után, hogy volt-e tapasztalata arról, hogy Lévai Anikó minisztereket számon kért volna valamilyen ügyben.

Lázár János határozottan cáfolta ezt az állítást, hangsúlyozva, hogy Lévai Anikó soha nem foglalkozott közügyekkel az ő tudomása szerint. Elmondása szerint őt kizárólag az Ökumenikus Szeretetszolgálatban végzett munkájával látta kapcsolatban, ami szerinte nagyon fontos missziónak számít. Miniszter úr hozzátette, hogy Lévai Anikó soha nem tartotta az ő figyelmét közügyekkel kapcsolatos ügyekre, mivel ha valakivel beszélni akar, az a férje, a magyar miniszterelnök.

Lázár János kijelentette, hogy saját tapasztalatai alapján sosem tapasztalt olyat, mint amit Magyar Péter állított. Ezzel egyértelművé téve, hogy az építési és közlekedési miniszter szerint az említett állítások alaptalanok.