Végre megmutatta Győzike az épülő villájukat - búcsút intenek az eddigi otthonuknak


## Gáspár Győzike új házba költözik: A legendás villát hátrahagyja

Győzike, az ország kedvenc sztárja és családja új fejezetet nyitnak az életükben, hiszen 50 év után elhagyják Salgótarjánt és az ikonikus Győzike-villát. Az énekes már meg is mutatta Instagramon az új otthonukat, ami még épülőben van.

Az arany stukkókkal és zebramintával díszített villa, amelyet számtalanszor láthattunk a képernyőn Győzike valóságshow-jában, hamarosan más család otthonává válik. A hír sokakat érdekel, hiszen ez a ház szinte már szimbólumává vált a magyar televíziózásnak, és a benne zajló élet mindig sokak figyelmét követte.

A család szombaton jelentette be hivatalosan is, hogy új otthonba költöznek, egy másik településre. Győzike már meg is osztotta a rajongókkal az új házukat, ami jelenleg még építés alatt áll. Bár nem árult el részleteket a költözés helyéről, ígérete szerint, amint elkészül a ház és beköltöznek, többet is elárul majd.

A változás mindig izgalmas időszakot jelent az életben, és Győzike családja most új kihívások elé néz, miközben búcsút intenek az eddigi otthonuknak. Reméljük, hogy az új házban is boldog pillanatok várnak rájuk, és várjuk már, hogy többet megtudjunk az új életről és az új otthonról.