Kiderült hol készült a kép amin Nagy Feró eljátssza a saját keresztre feszítését - döbbenetes részletek

A legutóbbi makói Beatrice-koncerten döbbenetes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a rajongók, akik részt vettek rajta: Nagy Feró, a Beatrice frontembere, eljátszotta a saját keresztre feszítését a színpadon.

Az esetről egy rendkívül furcsa fotó kering a Redditen, ahol látható, ahogy Nagy Feró a koncerten keresztre feszítetten jelenik meg a színpadon. A kép megosztotta a közönséget, sokan kiakadtak a látottakon, mások pedig egyszerűen csak gúnyt űztek belőle.


Egy kommentelő azonban megpróbált értelmezni és magyarázatot adni a látottakra. Úgy vélekedett, hogy a show része lehetett a szokatlan jelenet. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Beatrice egyik száma, a "Jól érzem magam", olyan szöveggel rendelkezik, hogy "jól érzem magam mint Krisztus a keresztjén", és feltételezte, hogy ez inspirálhatta Nagy Ferót a koncerten eljátszott jelenetre. Rámutatott továbbá arra, hogy a zenekarnak olyan daluk is van, mint az "Utálom a XX. századot", aminek az introjában Horthy, Hitler és Sztálin képeit vetítik ki a színpadra. Így megjegyezte, hogy bár sokan felháborodtak, azok, akik soha nem voltak még a Beatrice koncertjén, nehezen érthetik meg az ottani atmoszférát és stílust.