Kitört a Győzike botrány: ügyvédi felszólítást küldött az RTL-nek, meg is osztotta

A közelmúltban Győzike, a magyar közönség egyik legnépszerűbb személyisége újabb hírek középpontjába került - ezúttal azonban nem a szórakoztató világhoz kapcsolódó hírek miatt. A celeb és showman politikai ambícióiról szóló terveit árnyékolja most be egy vitatott tévéinterjú, amelynek következtében harcot hirdetett az RTL-nek, melynek hírnevét köszönheti.

Győzike nemrégiben nyíltan támadta az RTL hírcsatornát, vádolva azt, hogy egy riportot készítettek róla a hozzájárulása nélkül. A celeb mélységes felháborodása nyilvánosan megjelent Facebook-bejegyzésében, amelyben az ügyvédjét is megjelölte.

Nyílt levelet küldött az ügyvédjének

Ügyvédi felszólítás
Győzi így fogalmaz: “Szia ügyvéd úr! Abban az ügyben kereslek, hogy az RTL lejárató kampányt csinál ellenem. Szeretnélek arra megkérni, hogy egy ügyvédi felszólítás keretein belül szólítsd fel őket, hogy a konkurens csatornán nem vagyok hajlandó semmilyen formában szerepelni! Pláne úgy nem, hogy engem nem kérdeznek meg erről” – írja Győzike.


A celeb, aki egyre inkább politikai színtéren is megjelenik, a riportot úgy értelmezi, hogy az RTL szándékosan próbálja őt lejáratni, és politikai karrierjét kockáztatja vele. Győzike jelenleg a Fidesz környékén húzódik, és már több politikai eseményen is részt vett, amit egyértelműen ki is posztolt közösségi média oldalaira.

A vitatott tévéinterjúra reagálva Győzike azon gondolkozik, hogy az RTL politikai céllal igyekszik lejáratni őt, aki tervezi, hogy belép a politikába. A celeb szerint az RTL nem bírta el, hogy már nem náluk növeli a nézettséget, hanem egy másik csatornánál.

Bár Győzike a nyilvánosság előtt kiborulásának adott hangot, az is tény, hogy a közszereplőknek többet kell eltűrniük, mint a közönség más tagjainak. Az, hogy a népszerűség és a közfigyelem megkérdőjelezhetetlen része, ugyanakkor azt is jelenti, hogy ők is ki vannak téve a nyilvánosságnak és a médiának.

Győzike hirtelen politikai ambíciói, az RTL-vel való konfliktusa és a nyilvánosság előtti kiborulása egyaránt érdekes tükröt tart az egykori showman jelenlegi helyzetéről és terveiről. Vajon sikerül-e politikai karrierjét építeni a hírnév és a közszereplői státusz árnyékában, vagy az RTL-vel folytatott konfliktus akadályokat gördít útjába? A jövő fogja megmutatni.