Arról sugdolóznak, hogy akár politikus is lehetne Hosszú Katinka - mi várja a sport után?



Az egyik legsikeresebb magyar úszó, Hosszú Katinka teljesítménye elmaradt a várakozásoktól a tokiói olimpián. Lehetséges, hogy a politika felé fordul a háromszoros olimpiai bajnok? Vélemény.

Egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha Katinka úgy döntene, hogy ezután a fergeteges sportkarrier után a politika felé fordul. Ezen az olimpián úgy tűnik, nem lesz érme. De van neki valamije, ami a poltikusoknál ma hiánycikk, viszont nagyon fontos lenne, hogy legyen.

Ez pedig a küzdés és az elszántság.

Legyen Hosszú Katinka miniszter? Legyen! Vagy más. Miért ne lehetne végre egy igazán sikeres sportoló, akit világszinten ismernek, aki a mi hősünk, olyan politikus, aki ténylegesen egyesíteni tudja a nemzetet? Miért ne lehetne? Lehetne simán sportminiszter, ENSZ-nagykövet, de akár külügyminiszter is, őt senki nem nevetné ki külföldön, mint Szijjártót.
Van benne valami, amiért szeretjük.

Emlékezzünk csak, hogyan állította maga mellé az egész országot Katinka, amikor eltépte Gyárfás Tamás szerződését? Hogyan adott neki mindenki igazat, amikor a volt férje és edzője, Shane Tusup mindenféléket állított róla.

Katinka a mi hősnőnk, a mi emberünk.

Hosszú Katinka kiváló politikus lenne, nem lepődnénk meg rajta, ha a 2022-ben felálló új (nem fideszes) kormány egyik bársonyszéke az övé lenne. Bátor és jó döntés lenne ez mind az ő, mind a leendő miniszterelnök részéről.








Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....