Alekosz bajban van: A 201.000 forintos vagyonőri fizetésemből megélni nem lehet


Ezúttal ugyan nem az erotikával kapcsolatos, amivel Nagy Alekosz előállt, ám – korábbi eszmefuttatásaihoz hasonlóan – a mostani terve is eléggé különös: pénszűkében az egykori valóságshow-hős olyan festőt, burkolót és asztalost keres, akik ingyen dolgoznának lakása felújításán.


A Való Világ negyedik szériájának győztese, Nagy Alekosz az otthona renoválását tervezi, erre azonban nincsen elegendő pénze. Bár a Való Világ-győzelemért kapott nyereménye állítása szerint még mindig megvan, ahhoz nem akar nyúlni, így azt találta ki, hogy olyan festőt, burkolót és asztalost keres, akik – reklámért cserébe – ingyen segítetnének neki a lakásfelújításban. Mint kiderült, a furcsa és bicskanyitogató kinyilatkoztatásairól is ismert valóságshow-szereplő egy teljes szintet szeretne átalakítani, beleértve a lépcsőházat és a hat szobát is, ám erre nem tud elegendő pénzt áldozni, hiába állt a sztárélet és a vagyonőri munkája mellett taxisofőrnek.

– A 201.000 forintos vagyonőri fizetésemből megélni nem lehet, nemhogy lakást felújítani. A zsíros állásokba, mint például a televíziók, minekutána dilettánsok gyülekezete, nem emelnek be. A valóságshow-ban nyert 12 millió forintom megvan, le van köve! Esküvőre. Nem nyúlhatok hozzá, mert akkor elvész a kamat. Megnősülök, amint valaki hajlandóságot mutat. A fal viszont penészedik, meszelni kell – mondta a Ripostnak Alekosz.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen