Elképesztő ajándék: ezt kapta kedvesétől Schobert Norbi az 50. születésnapjára


Nagy volt a boldogság április 16-án a Schobert-családnál, ugyanis Schobert Norbert betöltötte az 50. életévét.

Az aerobikoktató és -tréner felesége, Rubint Réka közel egy évig készült arra, hogy az ünnep Norbi számára tökéletes legyen. A fitneszedző egy autót vásárolt kedvesének, amit a Facebookon meg is mutatott.

"Minden kisfiú szereti az autókat. Amikor Férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá válik. Vannak, akiknek matchbox gyűjteményük is van. Ilyen az én Szerelmem is! Imádja az igazán szép és különleges autókat. És amikor jobban szeretsz valakit Önmagadnál, akkor az álmait valóra váltod. Ez történt most! Isten éltessen Szerelmem!" - írta Rubint Réka a közösségi-oldalán megosztott videóban.

"Küldetés teljesítve. 1 éve készültem erre a meglepetésre. Minden perce, pillanata, telis-tele volt izgalommal.. szerelemmel és szeretettel. És Yesss! Sikerült. Feledhetetlen pillanatot és élményt adni egy olyan embernek, akit 20 éve mindennél jobban szeretek. A legnagyobb boldogság Téged örömödben sírni látni és átölelni. Tiszta szívemből kívánom, hogy még 50 évig ölelhesselek." - írta egy másik posztjában Rubint Réka.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen