Az eddigi legnagyobb botrány: Nagyon jó úton jársz, hogy elássanak téged is..

Előtört a szeretet a “fiatal demokratából”.

Penetráns stílusban mocskolódó posztot tett közzé a Facebook-oldalán Orbán Viktor barátja, a Fidesz alapító tagja, Bayer Zsolt.

A férfiklimaxot látványosan rosszul viselő publicista ebben “isten barmának” nevezi az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zay Pétert, akinek szerinte “moslékos cimbijei” vannak, majd azt írja:

“Nagyon jó úton jársz, hogy elássanak téged is.”

Bayer az uszító mondatait a Vadhajtások nevű fideszes gyűlöletblog állítólagos kommentelője mögé bújva írja le.

Bayer Zsolt Hivatalos oldala:

Márki-Zay buszos kijelentésére egy Vadhajtások-olvasó kommentelt. Íme:

"Cézárom, igazad van. Miért is nem gyalog mentünk a Békemenetre? Ha egy héttel előtte elindultam volna, talán időben odaérek. Akkor nem szennyeztük volna a levegőt sem. De tudod, mi buta vidékiek még ezt sem tudtuk, amíg nem magyaráztad el nekünk. Ráadásul ha odafigyeltünk volna földrajzórán, vagy lenne pénzünk térképre, okos telefonra, rajta futó helymeghatározó appra, ha tudnánk mi az az internet, ha nem a kicseszett keresztrejtvényeket próbálnánk megfejteni térképek tanulmányozása helyett, akkor biztosan nem kevertük volna össze a két esemény helyszínét. Mi tanulatlan, vidéki patkányok felszálltunk arra a buszra abban a tudatban, hogy téged, a megváltónkat fogunk látni, erre kikötöttünk a Békemeneten. De erre is csak akkor jöttünk rá, amikor helyetted a főni állt a színpadra, csak sajnos már késő volt átmenni a ti rendezvényetekre.

Csináld csak te isten barma! Nagyon jó úton jársz, hogy elássanak téged is. Még hogy te, meg a moslékos cimbijeid majd egyesítik a nemzetet? Hát ilyen beszólásokkal qrva nehéz lesz, sőt csak még jobban szítod magad ellen a népet. Gondoltam szólok."





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen