Nem akárkikre csapott le a rendőrség Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Jobb későn, mint soha.

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot a pénteken elhunyt Berki Krisztiánnak. Mivel korábban kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásában, ezért a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

A 24.hu értesülései szerint kokaint és marihuánát találtak pénteken a nyomozók Berki otthonában.

A lap megkereste a BRFK-t, hogy hol tart a nyomozás a büntetőeljárásban. Válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását.

– közölte a rendőrség.

Hozzátették: a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

(24.hu)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....