Legyen világos, Orbán rezsiemelése miatt drágul 1000 forintra a kenyér (+videó)

Minél tovább marad Orbán, annál tovább fog tartani az általa okozott válság is.

A Magyar Pékszövetség elnöke szerint jelentős drágulás várható a pékáruknál, mert be kell építeniük az áraikba a kormányzati rezsiemelést — hívta fel a figyelmet Barkóczi Balázs, a DK országgyűlési képviselője, szóvivője pénteken. Hozzátette, ez a sokadik dolog ami a mindennapjainkat érinti és Orbán rezsiemelése miatt fog tovább drágulni a kenyér a következő hetekben és hónapokban.

“A hétszeresére emelt gázárat, tehát nem csak akkor fogjuk kifizetni, amikor kifizetjük a rezsit, hanem akkor is amikor boltba megyünk, amikor befizetjük a gyerek iskolai étkezését”

— mutatott rá a politikus, hozzátéve, a Demokratikus Koalíció mindenkit emlékeztet, az orbáni infláció és az orbáni rezsiemelés miatt drágul a kenyér és a mindennapi megélhetés Magyarországon.

Hangsúlyozta: Orbán tette tönkre a forintot és Orbán emelte hétszeresére a gázárat, ezért a drágulás is Orbán Viktor miatt van.

“A helyzet megoldásához előbb fel kell ismerni a problémát, a probléma pedig maga a miniszterelnök”

— jelentette ki a képviselő.

Barkóczi Balázs kiemelte, hogy már most látszik, hogy minden magyar duplán fogja megfizetni a rezsiemelést is, először a rezsiszámlával, utána a bevásárlással, az igénybe vett szolgáltatásokkal, gyakorlatilag tehát mindennel,

hiszen minden cégnek a többszörösére emelkedik a rezsije.

“Orbán Viktor elhozta nekünk az 1000 forintos kenyér korszakát is és ki tudja hol van még a szakadék alja. Egy biztos, minél tovább marad Orbán Viktor a miniszterelnök, annál tovább fog tartani az általa okozott válság is”

— hangsúlyozta a politikus.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....