Nézd meg, hogy jelent meg az elit Orbán tiszteletére - érdekes arcok kerültek elő

Elkezdődött a Polgári Piknik.

Egyre csak gyűlnek a luxusautók, felcsendülnek a közkedvelt mulatós dallamok, lassan meg is érkezik a fideszes elit a hagyományosan Kötcsén megrendezett polgári piknikre, amelynek fő attrakciója természetesen nem más lesz, mint a magyar nemzetvezető, Orbán Viktor szónoklata.

Most minden szem a Somogyi-dombság Tusványosára figyel, hiszen idén is Orbán Viktor részvételével és útmutatásával kezdődik meg az őszi politikai szezon: a tradicionális Polgári Piknik.

Megérkezett már Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Lázár Vilmos fogathajtó és CBA-elnök, Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collégium igazgatója és Harrach Péter, a KDNP politikusa. A bejáratnál szokás szerint pénzgyűjtő dobozt tettek ki – a kárpátaljai magyarok támogatására várnak adományokat.

Befutott Süli János, aki a paksi bővítésért felelt, ám nemrég mondott le. Ennek okait most különösebben nem firtatta, de annyit azért elmondott, hogy a miniszterek kritikáit nem vette igazán annak, és a beruhazás csúszása is szerinte nézőpont kérdése, de úgy becsüli, hogy 2029-30-ra elkészülhet Paks II.

Schmitt Pál volt államfő nem volt beszédes kedvében, úgy tűnt, eléggé feltaklatta a sajtó erdeklődése, az egyik újságíró kérdésére, hogy szerinte van-e energiaválság, például visszakérdezett: “Ön azt szeretné, hogy legyen?” — tette fel a kérdést a plágiummal vádolt korábbi államfő.

Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója pedig arról beszélt, hogy szerinte energiahiány nincs, de energiaválság van, sőt, megjegyezte, hogy csak körül kell nézni, mindenhol válság van. A hvg.hu kérdésére, hogy ő ebből személy szerint mennyit érez, nem válaszolt.

Parragh László egy több tízmilliós Mercedesből szállt ki, úgy vélekedett, hogy ma nincsenek megszorítások Magyarországon.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő is hasonlóan vélekedett, szerinte nem csapta be a Fidesz a választókat, mert megvédi a kormány a rezsit – “lehetőségeihez mérten” — fűzte hozzá.

Jeszenszky Zsolt és Stefka István, mint a PestiTV volt ikonjai futottak be, majd megérkezett Eperjes Károly és még sokan mások is.

A hvg.hu arról számolt be, hogy

megjelent azonban két tüntető is “Magyarország diktatúra – O1G” molinóval,

akiknek volt sajtóigazolvanyuk is volt, ám rögtön két civil ruhás rendőr odalépett hozzájuk és igazoltatta őket. Az egyik tüntető elmondta: tavaly is itt volt és akkor is indult ellene valamilyen eljárás.

A tavalyi kötcsei pikniken Orbán Viktor leginkább Sorosozással spékelte tele mondandóját.

Fotók:























Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....