Botrány: vallomást tett A kecskeméti Fidelitas elnöke - felsőbb utasításra cselekedett



A Momentum politikusa szerint Nemcsik Mátyás egy nyomozás során azt állította, hogy arra kérték, hozzon létre ellenzéket gyalázó hamis profilokat, csoportokat és trolloldalakat.

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel helyi Facebook-oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla – írta közleményében a párt.

Ahogy arról Bodrozsán a Facebook-oldalán is beszámolt, a nyomozás során az egyik tanú vallomásából kiderült, a helyi Fidelitas elnöke, Nemcsik Mátyás állhat a lejáratás mögött.

„A tanúvallomás szerint

Nemcsik [helyi Fidelitas elnöke, kecskeméti önkormányzati képviselő, helyi frakcióvezető-helyettes] nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni

– közölte Bodrozsán Alexandra.

A képviselőjelölt kiderítette, hogy a helyi Fidelitas alelnökét, ugyanebben az időben, az önkormányzat elkezdte foglalkoztatni “PR munkatársként”.

"Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa” – írta Bodrozsán.

A Momentum politikusa hozzátette, hogy addig nem áll le, amíg a bűnösökre fényt nem derít.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen