Mindenkit sokkolt: Halottnak nyilvánították, ezért nem kapta meg a nyugdíját egy magyar férfi


Halottnak nyilvánították, ezért nem kapta meg a nyugdíját egy győri férfi. A biztosítását ment intézni egy bankfiókba, amikor közölték vele, hogy a számlája zárolva van, ugyanis a bank azt az információt kapta, hogy már nem él.


Azóta már bejelentést is tett az ügyben a kormányhivatalnál, illetve jelezte a kórháznak is, de még nem kapott magyarázatot a történtekre. Az RTL Híradó rákérdezett a hajmeresztő esetre, s azt a választ kapták, hogy a bejelentést továbbították a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságához.

Kovács Lajos nem érti, hogyan történhetett a dolog. Ugyan sokat betegeskedett az elmúlt öt évben, tüdőrákja, majd augusztusban sztrókja volt, s három hétig rehabilitációs kezelést is kapott. – Nem tudom ezzel függ-e össze, amibe most kerültem – mondta a rokkantnyugdíjas férfi, akinek a nővére segít intézni az ügyeit.


Nagyon megviseli ez a helyzet,s már a barátaitól kell kölcsönkérnie, mert fizetnie kellene a számláit, ezért teljesen kiszolgáltatottnak érzi magát – állította a műsorban.









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....