Kiderült ki a férfi aki havi nettó másfél milliót keres és az sem elhanyagolható, hogy mivel



Három hónapja kötött szerződést a kulturális és innovációs tárcával az Avian Fund Kft., ami az ötszáz lelket számláló, Nógrád megyei Egyházasdengelegre van bejegyezve. A cég ennyi idő alatt már megkereste az egész tavalyi bevételét.

A miniszter személyéhez kötődő bizalmi jellegű tanácsadás szakpolitikai és politikai kommunikációs kérdésekben, ez a feladata az Avian Fund Innovációs és Technológiai Tudásközpont Kft.-nek, és ezért cserébe

havi nettó 1,5 millió forintot

kap a Csák János vezette Kulturális és Innovációs Minisztériumtól. Ez derül ki a kormány honlapjára feltöltött friss szerződéslistából, amit a HVG szúrt ki.

Az elmúlt három hónapban tehát nettó 4,5 millió forintot kapott a Csák János miniszter munkáját segítő bizalmi jellegű politikai tanácsaiért a vállalkozás. Ez igen szép eredmény, tekintve, hogy működése első két évében

0 forint árbevétel

mellett csak veszteséget termelt, míg tavaly egész évben nem volt annyi árbevétele,

csak nettó 3,7 millió,

mint amennyit ezzel a friss minisztériumi szerződéssel három hónap alatt megkeresett.

Érdekesség, hogy a cég tevékenységi körei között egyáltalán nem szerepel tanácsadás, ért viszont elvileg az elektromos, híradástechnikai célú közmű építéstől a piac- és közvélemény-kutatáson át az internetes kiskereskedelemig sok mindenhez.

A vállalkozás ügyvezetője és egyedüli tulajdonosa a 30 éves Marencsák Kitty, akiről annyit találni az interneten, hogy a 2019-es Most van most című magyar játékfilm producere volt.

A cég székhelye Egyházasdengelegen a Petőfi út 2. szám alatt található, ami

41 jelenleg is aktív vállalkozás székhelye.

Egy helyi cég weboldala alapján székhelyszolgáltatás zajlik ezen a címen.

(via hvg.hu)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....