Kitört a botrány: Tarlós azon gondolkodott, hogy feljelenti Karácsony Gergelyt - Kénytelen vagyok úgy ...


Tarlós István azon gondolkodott, hogy feljelenti Karácsony Gergelyt, de szerinte a jelenlegi főpolgármester olyan ravaszul fogalmaz, hogy nem lehet konkrétan azt mondani, hogy hazudik, inkább csak sejtet, de nem létező dolgokat. A legújabb ügy a Mocsárosdűlő ügye, melyről Karácsony Gergely azt mondja, ő megmentette a nagy részét, melyet elődje idején be akartak építeni.

"Kénytelen vagyok úgy fogalmazni, hogy a főpolgármester megint felvette a menekülő róka pozíciót" – mondta az Indexnek Tarlós István, miután Karácsony Gergely kiírta a Facebookon, hogy Tarlós főpolgármestersége alatt az egész Mocsárosdűlőt be akarták építeni.

Ahogy a Blikk is megírta, pénteken a Városháza-ügyben már több bizonytalan eredetű hangfelvételt is közzétevő, Anonymus néven tevékenykedő ismeretlen olyan újabb felvétellel jött elő, amin Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője a Mocsárosdűlő beépítéséről tárgyalt. Karácsony Gergely ezt úgy reagálta le, hogy ők nem beépíteni akarják, hanem épp, hogy megmentették a területet.

Tarlós szerint viszont Karácsony keveri a beépítést és értékesítést a szabályozási tervvel. Az ő főpolgármestersége alatt csak szabályozási terv készült, ami törvényi kötelezettsége a kerületnek, erről valóban történt annak idején főépítészi szintű egyeztetés. A kerület azonban akkor nem támogatott még semmiféle beépítést. A Mocsárosdűlőnek sem a beépítéséről, sem az értékesítéséről nem született még előterjesztés sem, nemhogy közgyűlési határozat - mondta a portálnak Tarlós István.

Az egykori városvezető szerint Karácsony Gergely már hetente mond súlyos valótlanságokat az ő időszakáról. Emiatt feljelentést is fontolgatott.

„Gondolkodtam rajta, hogy bepereljem, de mivel nagyon rafináltan fogalmaz, nem vagyok benne biztos, hogy konkrétan tetten érhető lenne a direkt hazugság” – mondta Tarlós, aki szerint Karácsony ravaszul csak sejtet dolgokat, olyanokat, amik egyébként nem igazak és nem is tudja szavait semmivel alátámasztani. Tarlós kijenetette, hogy a mostani főpolgármester nyilatkozatait "rafinált rosszhiszeműség" és egyértelmű "félrevezetési szándék" jellemzi.

Tarlós szerint Karácsony most kihasítana egy nagy részt a Mocsárosdűlőből, és közben azt mondja, hogy valójában megmenti a nagy részét, mintha azt korábban be akarták volna építeni. Tarlós szerint ez csúsztatás.






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen